Ugostiteljski objekti

Bilo da je reč o restoranu, kafiću ili baru, naši stručnjaci će osmisliti prostor koji ističe vašu viziju.

Svesni smo da se ugostiteljski prostori susreću sa intenzivnim korišćenjem, zbog čega upotrebljavamo samo visokokvalitetne materijale u izradi našeg nameštaja. Stolovi i stolice za trpezarije, barske stolice, baštenski nameštaj za otvorene terase, barski šankovi sa policama za čaše i boce, separei, kao i sofisticirane klub fotelje – sve je pažljivo dizajnirano kako bi odolelo izazovima brze rotacije gostiju i očuvalo svoj prvobitni sjaj.

Nudimo i prilagođene recepcionarske pultove i radne stolice za osoblje, kao i komode i police za smeštaj posuđa koje će unaprediti organizaciju i estetiku vašeg prostora. Takođe radimo i kuhinje i kupatila po meri.

Izrađujemo unikatne elemente koji se posebno prave prema vašim zahtevima, ističući autentičnost vašeg ugostiteljskog objekta.

U nastavku možete pogledati neke od realizovanih projekata. Takođe, možete istražiti i kolekciju naših stolica (kao i barskih stolica) iz HoReCa programa za restorane i kafiće, na ovom linku.

Kreirajte jedinstvenu atmosferu uz naš ugostiteljski nameštaj! Kontaktirajte nas kako biste se upoznali sa našim ponudama i iskoristili savete stručnjaka u oblikovanju prostora koji ističe vašu viziju.

Lounge & Cocktail bar Kumandra, Kragujevac

Fashion caffe, Vrnjačka banja

Restoran La Perle, Le Perreux-sur-Marne, Francuska

Restoran di Trevi, Kragujevac

Vinsko rakijski hub

“Lola Cafe”, Kragujevac