O nama

Blažeks enterijeri

Kompanija Blažeks ima bogatu istoriju koja seže unazad više od 30 godina, kada je osnovana kao porodična manufaktura. Danas, Blažeks predstavlja modernu kompaniju koja prati najnovije trendove u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera.

Sa preko 500.000 proizvedenih stolica, više od 5.000 opremljenih kancelarija, preko 3000 hotelskih soba i apartmana i preko 300 dvorana, sala i pozorišta, Blažeks je stekao renome kao pouzdan i kvalitetan prizvođača nameštaja. Osim što uspešno posluje u Srbiji, Blažeks je prisutan i na međunarodnom tržištu, sa projektima u Švajcarskoj, Austriji, Francuskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hecegovini i drugim zemljama širom Evrope.

Blažeks se ističe kao jedan od lidera u opremanju hotela, dvorana, amfiteatara, kulturnih centara i poslovnih prostora. Sa četiri sektora koja su organizovana po najvišim standardima kvaliteta, Blažeks ima zaokružen proizvodni proces. Ti sektori obuhvataju pogon pločastog nameštaja, pogon za izradu metalnih elemenata i konstrukcija za nameštaj, proizvodnju tapaciranog nameštaja i radionicu za obradu masiva.

Sa strašću za dizajn, kvalitetom i iskustvom koje se prenosi kroz generacije, Blažeks je prava adresa za sve vaše potrebe u opremanju enterijera i proizvodnji nameštaja.

Blažeks brend

Poslovni uspeh ne meri se samo konkurentnim proizvodom i uslugom, već i inovativnim razmišljanjem i dubokim razumevanjem tržišta.

Blažeks brend se ističe kao pouzdan partner koji pruža visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja naših klijenata. Sa pažljivim dizajnom, izvanrednim zanatskim veštinama inovativnom tehnologijom i upotrebom najkvalitetnijih materijala, naši proizvodi su simbol dugotrajnosti i funkcionalnosti.

Neprestano se razvijamo i prilagođavamo novim trendovima i potrebama tržišta. Naša inovativna rešenja i strast prema stvaranju novih enterijera čine nas prvim izborom za mnoge kompanije i organizacije.

Mi smo Blažeks – Vaš partner u opremanju enterijera i garant kvaliteta koji prevazilazi očekivanja.

O proizvodnim kapcitetima kompanije

Naša kompanija ima izuzetno snažne proizvodne kapacitete koji su u stanju da zadovolje i najzahtevnije potrebe naših klijenata. Pored standardnog opremanja poslovnih prostora, takođe smo specijalizovani za projekte velikih razmera kao što su skupštinske sale, univerzitetski centri, amfiteatri, bioskopi, sportske dvorane, škole, medicinske ustanove, ugostiteljski objekti, izložbeni prostori i drugi javni objekti.

Takođe, sa ponosom možemo istaći da na našoj referentnoj listi imamo opremanja visokokategorisanih hotela i apartmana. Naši proizvodi su odabrani za luksuzne hotele i apartmane širom regiona, čime smo postali priznat partner u industriji hotelijerstva. Naš tim stručnjaka radi sa pažnjom i predanošću kako bi obezbedio da se ambijent hotela oslikava luksuzom, udobnošću i stilom.

Politika kvaliteta

Naši proizvodi su atestirani od strane Instituta za ispitivanje nameštaja pri ovlašćenom Šumarskom fakultetu u Beogradu, što garantuje njihovu sigurnost, kvalitet i funkcionalnost. Dodatno, ponosimo se međunarodnim sertifikatima za sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2015. Takođe sertifikovali smo i sisteme upravljanja zaštitom životne sredine prema ISO 14001 standardu, kao i upravljanje zdravljem i bezbednošću na radu prema OHSAS 45001 standardu.

Naša posvećenost kvalitetu, profesionalizmu i brizi o zaštiti životne sredine i sigurnosti na radu jasno se ogleda u našim politikama i standardima koje sledimo. Svi ovi elementi čine nas pouzdanim partnerom koji može da se nosi sa najvećim i najkompleksnijim projektima, pružajući vrhunske proizvode i usluge koje prevazilaze očekivanja naših klijenata.