Stolice i fotelje za dvorane, bioskope i amfiteatre

Blažeks je vodeći proizvođač stolica i fotelja za pozorišta, bioskope i amfiteatre – naša sedišta se mogu naći širom zemlje i regiona. Ponosni smo na naše projekte (navodimo samo nekoliko: Franjevačka Teologija, Sarajevo, BIH | Ekonomski fakultet, Beograd | Naučno-tehnološki park, Novi Sad | FON – Fakultet organizacionih nauka, Beograd | DDOR Novi Sad) kao i mnogobrojne druge koje možete pogledati ovde.

Dvorane, bioskopi i amfiteatri

Bez obzira da li želite da zadržite tradicionalan izgled u skladu sa nasleđem stare zgrade, ili da napravite modernu salu, naše stolice i fotelje za bioskop, dvorane i amfiteatre mogu biti prilagođene vašim zahtevima. Uz odabir širokog spektra tkanina i boja, vešt tim za tapaciranje će stvoriti upravo onakav izgled kakav ste zamislili.

Obzirom da je sedenje ključni deo pozorišnog i bioskopskog iskustva, naša sedišta su se razvijala dugi niz godina kako bi ponudila savršenu kombinaciju udobnosti, kvaliteta i stila, dok su istovremeno čvrsta i oformljena da izdrže upotrebu visokih frekvencija.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila prodaja@blazeks.rs kako bismo zajedno stvorili prostor za nezaboravne trenutke.

Afrodita

Saznajte više →

Cinema

Saznajte više →

Kaliopa

Saznajte više →

Aura

Saznajte više →

Dijana

Saznajte više →

Talija

Saznajte više →

Venera

Saznajte više →

Amfi 1

Saznajte više →

stolica proizvedenih za 33 godine rada

opremljenih kancelarija

opremljenih hotelskih soba i apartmana

opremljenih dvorana, bioskopa, amfiteatara